TELEVIZIJSKI BLAM GODINE: Jovanino gostovanje kod Ognjena Amidžića!

Sve ovo je u samo par minuta koliko je trajalo gostovanje kod Ognjena Amidžića, hladno i bez blama, ispričala Jovana Alibabić. Dobro, ne baš sasvim bez blama, na trenutke se činilo da joj je neprijatno, ali je ona to brže bolje opravdala time da joj je teško da priča o svemu ovome.

Okidač da pošalje saopštenje medijima zbog čega se, kako kaže, pokajala odmah, bila je Danijelova izjava da se razvode jer su izgubili bebu , koju je dao za magazin Star. To nije tačno, jer kako je bolna srca prizanala, nisu bili intimini dva i po meseca. "Nismo bili intimni dva i po meseca u svakom smislu te reči" izjavila je.

Kao da to nije bilo dovoljno na Ognjenovo pitanje, kako je Danijel homoseksualac kada smo videli na Farmi da je bilo akcije ona je objasnila da je to samo pred kamerama kao i da je trajalo minut. Danijel ne samo da je optužen da je homoseksulac već je i jednominutni.

"Napomenuo mi je još na početku da ne diram njegov telefon jer su mu se zato veze završavale."

"Od decembra nam nije išlo kako treba", tek je 16. januar Jovana a ti si već dobila nagradu Televizijski blam godine.

Priču Jovana i Danijela Alibabića možete da shvatite na dva načina. Brak je horor film od koga treba bežati glavom bez obzira ako se ovakve stvari dešavaju ili drugi: koga briga, kad vidite ovako nešto, što i vi da se ne opustite u životu. Homoseksualci dave svoje lepe ali emancipovane supruge 21. veka, ali ih ne tuku, koje bi kuvale i svaki dan samo da su imale do čega. Jovana je jela sendviče tri puta dnevno, mukica...

Najavljen je i revanš i Danijel će reći svoju stranu priče.

Razvedite se dostojanstveno.

Željni krvi tviteraši razočarani su pa su ovaj Jovanin ispad proglasili televizijskim blamom godine.


Pogledajte još