Sećate se sestara Pru, Pajper i Fibi?

0

One su bile glavne junakinje serije “Čari”. Serija o tri sestre – dobre veštice poznate zajednici natprirodnih stvorenja kao „Čarobnice“ ili „Začarane“ od kojih svaka poseduje jedinstvenu magičnu moć koja raste i evoluira kroz njihove avanture. One koriste svoje moći u borbi protiv vorloka, demona i ostalih zlih sila koje nastanjuju San Francisko u Kaliforniji.Čari su prvobitno bile napravljene kao natprirodna/horor/drama, ali je serija po odlasku Šanen Doerti postala kombinacija fantastike, drame i komedije.

Na početku serije tri sestre Halivel, Pru, Pajper i Fibi, nakon smrti njihove bake, Peni se okupljaju, sele u staru porodičnu kuću u San Francisku gde najmlađa sestra, Fibi, pronalazi staru knjigu na tavanu. To je čuvena “Knjiga senki”. Počele su da se dešavaju čudne i zastrašujuće stvari zbog kojih su sestre kasnije uvidele da su veštice.Sestre su otkrile da one zapravo potiču od duge linije veštica.

Centralna tema u seriji je bila borba sestara da izbalansiraju normalne živote sa njihovim natprirodnim obavezama.

Prva moćna veštica u liniji, Melinda Voren, prorokovala je da će iz njene linije nastati Čarobnice. Pru ima moć telekineze, a kasnije je zadobila i astralnu projekciju. Pajper ima moći koje upravljaju brzinom molekula u predmetima i ljudima. Fibi, najmlađa sestra, imala je prvobitnu moć vizije, a kasnije je stekla moć levitacije.Pošto je Pru ubijena, otkriveno je da postoji i tajna četvrta sestra, Pejdž Metjuz, vanbračna ćerka njihove majke. Ona ima moć da teleportuje.

Samo nekolicina zna za njihovu tajnu i pomaže im redovno. Najvažniji je Leo Vajat, belosvitac koga su starešine dodelile sestrama kako bi ih štitio i upućivao.On je takođe ljubav Pajperinog života; njihova romasa je dugotrajna priča koja datira još iz prve sezone.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.