Danijel Alibabić: Dok smo imali seks na Farmi Jovani nisam bio gej

Poslednjih dana mogu se čuti razne priče s Jovanine strane, da ju je fizički zlostavljao i varao s muškarcima. I dok ona u javnost iznosi sve detalje iz braka dugog tri meseca, Danijel samo negira njene optužbe.

Kako si reagovao na Jovaninu izjavu da će se testirati na HIV jer se plaši da si je zarazio sidom?
- Njeni postupci su skandalozni, izgubila je svaki kompas i sramota me je zbog njenih izjava i njene sramote. Svi joj se smeju zbog stvari koje priča.

Kad ste rešili da se razvedete, da li si pretpostavio da će ona o svim detaljima iz vašeg braka javno govoriti?
- Ne, ona je preko noći odlučila da me pljuje zato što nisam pristao na njene ucene i iznudu novca.

Ko je Marko iz Podgorice, za kog Jovana tvrdi da ti je bio dečko tri godine?
- Verovatno ga je sanjala ili halucinira. Ne znam ko je to. Ona je sama priznala da nema nikakve dokaze ni za šta o čemu govori.

Za tebe se još od Farme priča da si gej, a sad Jovana to potencira. Jesi li joj dao povoda da posumnja u tvoje seksualno opredeljenje?
- Ovde je muškarca najlakše uvrediti i diskreditovati ga tako što ćete reći da je gej, a Jovana to verovatno razume, pa zato potencira. Ona vrlo dobro zna da sam strejt. I svi koji su gledali „Farmu“. Ako me razumete.

Zbog čega je prestala da te zanima kao žena? Ona kaže da dva i po meseca niste imali seks.
- Lepo ste rekli, tako ona kaže. A njene reči su izgubile kredibilitet. Vidim da joj se nakon gostovanja u emisiji „Ami Dži šou“ svi smeju. I zaslužila je da joj se smeju.

Optužila te je i da si nasilnik koji ju je davio tri puta. Šta se zapravo dogodilo?
- Njoj više niko ne veruje. Nikad od mene nećete dočekati da je vređam i da pričam stvari kakve ona priča. Ne želim da budem kao ona i ne želim da me ljudi doživljavaju kao budalu.

Zbog čega ste se svađali?

- Zbog toga što ona nije bila spremna da bude moja supruga u svakom smislu te reči, nije želela da bude uz mene, nije razumela moju potrebu da mnogo radim i da nam obezbedim lepu budućnost.

Kad su nastali prvi problemi?
- Mimoilaženje u karakterima desilo se na medenom mesecu. Da ne budem shvaćen pogrešno, odlično sam znao kakva je Jovana, znao sam sve njene vrline i mane. Ali, ta devojka daje intervjue kao da nije ona Jovana koju sam ja poznavao. Ili možda i jeste, a ja sam odbijao da u to poverujem. Nadao sam se da ću neke njene navike promeniti i da ćemo uspeti da budemo srećni zajedno. Sad vidim da sam se prevario.

Otkad ne živite zajedno?
- Od Nove godine.

Kad si shvatio da vašem braku nema spasa?
- Onda kad je odbila da dođe u Crnu Goru i bude sa mnom tokom praznika. Znao sam da nas dvoje nemamo budućnost. Posle gostovanja kod Saše Popovića, kod kog smo otišli da bismo ga ispoštovali, porazgovarali smo i odlučili da se razvedemo.

Jovana je izjavila da je s tobom živela na rubu egzistencije.
- Meni je ispod časti da govorim o tome šta smo jeli i koliko puta smo spavali. Ako kaže da smo jeli sendviče, jeli smo sendviče. Pogledajte fotografije s naše svadbe i onda će vam biti jasno kako smo „bedno“ živeli.

Jovana negira drugu trudnoći i kaže da si ti to izmislio zbog popularnosti.
- Da, a ona je vrlo uviđajna i nije žena koja zarad popularnosti radi sve ovo što radi. Svaka joj čast.

Da li ti je sad drago što nemate decu?
- Poznavajući njeno okruženje u Nišu i ljude s kojima provodi vreme, sad mi jeste drago što nemamo dete.

Sad vas čeka susret na sudu. Podneo si krivičnu prijavu protiv Jovane, šta želiš od nje, novac ili nešto drugo?
- Kakvu nadoknadu? Odakle njoj novac? Samo želim javno izvinjenje i potvrdu da je lagala. A sud s njom neka radi šta hoće.

Šta ti u svemu ovome najteže pada?
- Meni ništa ne pada teško, ali mi je krivo što moja porodica i prijatelji moraju da čitaju bljuvotine i laži koje o meni izjavljuje.

Zbog čega se najviše kaješ?
- Što sam se oženio njome.

Kurir

Pogledajte još