Slađa brine o ćerki i unuci dok joj je zet u zatvoru

Denserka je u decembru prošle godine, kada je Branislav počeo da izdržava kaznu, Silviju i njenu bebu uselila u svoju kuću.

Pevačica Slađa Delibašić preuzela je brigu o ćerki Silviji i unici Tiji nakon što je njen zet Branislav Marinović završio u zatvoru u Valjevu zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge!

Denserka je u decembru prošle godine, kada je Branislav počeo da izdržava kaznu, Silviju i njenu bebu uselila u svoju kuću.

"Kada je Branislav otišao na izdržavanje kazne, Slađa se dogovorila sa Silvijom da ona i beba pređu kod nje da žive kako bi joj pomogla u čuvanju deteta i pružila joj finansijsku pomoć jer mlada mama ne radi, a njen suprug nije u mogućnosti da im trenutno pruži pomoć. Silviji je mnogo lakše sa mamom i sestrom Marinelom jer se obe trude oko bebe. Ponosna baka želi da svojoj mezimici pruži apsolutno sve, pa tako napornije i više radi. I Đole Đogani im dosta pomaže i stvarno im ništa ne fali. Silvija ide u posetu suprugu kada god može, a čim Branislav izađe iz zatvora, zajedno sa bebom će se vratiti u dom u kojem su živeli pre njegovog odlaska na odsluženje kazne", priča izvor blizak porodici Đogani.

Slađa nije imala nikakav komentar, a Silvija sve vreme bila nedostupna.

Podsetimo, Branislav Marinović, njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni su 2009. pošto je u njihovom iznajmljenom stanu pronađeno četiri kilograma heroina, kokaina i skanka. Silvijin suprug je osuđen na dve godine zatvora, koje je počeo da služi u decembru, a u kaznu će mu biti uračunata i četiri meseca koliko je proveo u pritvoru.

Izvor: Blic

Pogledajte još