Alibabić: Molim Jovanine švalere da se ne javljaju, mnogo sam je voleo!

Danijel Alibabić doputovao je juče ujutro u Beograd. On će nekoliko dana provesti u Srbiji, gde će gostovati u emisiji „Ami Dži šou“, u kojoj je prošle nedelje bila njegova još uvek zakonita žena Jovana, ali će se i videti s prijateljima koji su mu u ovim trenucima najveća podrška. Takođe, završiće i poslovne obaveze, kojih je sve više.

Crnogorski pevač se na aerodromu pojavio nasmejan pred novinarima. Onaj ko nije pratio „sagu o Alibabićima“ nikad ne bi rekao da Danijel proživljava teške trenutke, da se razvodi i da ga je bivša partnerka javno optužila za fizičko zlostavljanje i da je gej. Na dan kad je došao u Beograd u novinama se pojavila priča izvesnog Milana Šišarice iz Novog Sada, koji tvrdi da je imao seks s Jovanom dok je ona bila u braku, ali se Danijel zbog toga nije potresao.

- Ubeđen sam da će novi hit na društvenim mrežama biti „labelo“. Nikad nisam posumnjao da me Jovana vara i voleo bih da tako i ostane. Ako postoji još neko s kim je možda bila tokom našeg braka, molio bih da se više ne oglašava - rekao je Danijel.

Alibabić je podneo zahtev za razvod i krivičnu prijavu u Podgorici.

- Da je istina sve to što je Jovana navela, ja bih joj dao novac koji je tražila u zamenu za ćutanje. I pred njom i pred svima mogu mirno da stojim. Biću istrajan u nameri da bude kažnjena za sve te priče. Jovanu dobro poznajem iako smo kratko bili zajedno, siguran sam da je neko savetuje i govori joj šta da radi, ali taj neko joj sigurno ne želi dobro - priča Danijel i dodaje da joj ni dokazi ne mogu pomoći:
- I da ima dokaze i ako ih rodi, ona će svakako biti kažnjena jer je pokušala nekome da iznudi novac. I pored toga što je to htela, odgovaraće za sve što je navela. Nikad nijednu ružnu reč neću reći za nju, ispoštovaću je do kraja, a verujte da bih svašta imao da kažem.

Kurir

Pogledajte još