Vujošević ne ide u Tel Aviv: Dajem bubrezima šansu da prežive!

"Putovanje u Tel Aviv je teško. Ja sam i dalje pod terapijom i neću putovati u Izrael. Nije se bolest vratila, ali dok se situacija ne stabilizuje moram da budem oprezan kako bih dao bubrezima šansu da prežive. Ekipa ide kompletna, pomoćni trener Gašić je u stanju da vodi utakmice", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

On je naveo da je Makabi apsolutni favorit u meču u četvrtak u Tel Avivu.
"Ekipa ide potpuno rasterećena, nema imperativ jer je već napravila uspeh. Jedino što igrači moraju je da odigraju dobro, daju maksimum i budu nesebični u napadu. Makabi ima jači tim, igra na domaćem terenu, a naša mlada ekipa napravila bi čudo ako bi pobedila. Nije realno da se to dogodi, ali ne idemo tamo da bi izgubili, već da se borimo i pružimo maksimum. Ako se to dogodi, mi smo pobedili", naveo je Vujošević.

Trener Partizana rekao je da će za dan ili dva biti poznato da li će brat Davisa Bertansa, Dairis, koji je član Bilbaa, potpisati za crno-bele.
"Mi smo na bekovskim pozicijama popunjeni. Ukoliko Musli ne popravi formu, sledeće godine će nam biti potrebno pojačanje na poziciji centra. Sa starijim Bertansom je razgovarala i Zvezda. Od njega zavisi gde će da ide. Prirodno je da ako izabere Srbiju, da će to biti Partizan jer mu brat igra ovde", objasnio je on.

Vujošević je dodao da Partizan neće prodati Bogdana Bogdanovića sledeće sezone, jer mladi bek još nije sazreo kao ličnost.

Meč četvrtog kola F grupe Top 16 faze Evrolige između Makabija i Partizana igra se u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu.

Pogledajte još