Jojić: Odbranićemo titulu

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Jojić mogao da ode iz Partizana, pošto su za njega zainteresovani Bajer iz Levrkuzena I pojedini italijanski klubovi, ali je on rekao da ostaje u Humskoj.

"Ne znam ništa o tome, imam ugovor sa Partizanom i pokušavam da se nametnem treneru za mesto u prvoj postavi. Dobro smo se pojačali, doveli smo nekoliko dobrih igrača, koji će nam doneti dosta dobrog u nastavku prvenstva. Drago mi je što sam dobio konkurente na mojoj poziciji, imaću veću želju da se nametnem", rekao je Jojić za klupski sajt.

Jojić je tokom jesenjeg dela sezone često menjao pozicije u timu. On je rekao da bi najviše voleo da igra na poziciji centralnog veznog, ali da će igrati gde god zatraži trener Marko Nikolić.

Nikolić je po završetku jesenjeg dela prvenstva u Super ligi Srbije zamenio Vuka Rašovića na klupi Partizana, a Jojić je istakao da novi šef stručnog štaba dobro radi.

Jojić je rekao da nikada neće bežati od odgovornosti, kao i da očekuje da će crno-beli i sedmi put uzastopno osvojiti šampionsku titulu, a kao najvećeg konkurenta označio je Crvenu zvezdu.

"Još je rano da se priča da li imamo bolji tim nego u jesenjem delu. Naravno da očekujem da odbranimo titulu, prvi smo na tabeli, imamo bod prednosti. Predstoje nam pripreme koje smo dobro počeli, pa ćemo u predstojećim utakmicama da se uigravamo. Odbranićemo titulu, ali nema ništa od priče, sve to moramo da pokažemo na terenu. Nadam se da ćemo biti ispred Zvezde", rekao je Jojić.

Pogledajte još