Jovana Nikolić: Ne plašim se zatvora i to je za ljude

Jovana i Danijel Alibabić uskoro će i zvanično biti bivši supružnici. Prvo ročište pred sudom u Podgorici u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Oboje tvrde da će se pojaviti, jer što pre žele da okončaju ovu agoniju.

Pročitajte i: UCENA: Jovana Nikolić može da završi u zatvoru!

- Ovaj poziv koji sam dobila je u stvari svojevrsni pokušaj suda da nas eventualno pomiri. Od primirja nema ništa i ja samo jedva čekam da budem slobodna žena. Ne bojim se Danijelovih pretnji, Suda, krivice, zatvora... Sve je za ljude, pa i zatvor. Ja od svojih reči i dela ne bežim i nemam čega da se bojim - rekla je za “Blic” Jovana Nikolić.

Ona je dodala da, iako žarko želi da se neuspeli brak okonča što pre, pred Danijelom nikada neće spuštati glavu.

Pročitajte i: Pesma o Alibabićima: Imala sam život ko princeza dvor, ukradoše meni novi vibrator

- Ne bih volela da prođemo jedno pored drugog spuštenih glava, da se pravimo da se ne poznajemo i da se izbegavamo. Uprkos svemu, volela bih da se pozdravimo kada se sretnemo na ulici - dodala je lepa Nišlijka.

Pročitajte i: TELEVIZIJSKI BLAM GODINE: Jovanino gostovanje kod Ognjena Amidžića!

Danijel je, s druge strane, ostao dosledan u odluci da o Jovani više ne govori. Samo je kratko izjavio da će se posvetiti karijeri i da smatra da je njegova „najveća greška to što je Jovanu tretirao kao princezu“.

Izvor: Blic

Pogledajte još