Sat za našu planetu i Spider-Man udružili snage

Ove godine, Sat za našu planetu (29. Mart) i heroj dugo očekivanog filma Čudesni Spider-Man 2, zajedno sa glumcima Endruom Garfildom, Emom Stoun i Džejmijem Foksom, pozivaju ljude da učestvuju u projektu koji ima za cilj da iskoristi moć mase i prikupi sredstva za ekološke projekate širom sveta.

Ponosan sam što je Spider-Man prvi superheroj ambasador pokreta Sat za našu planet, zato što nosi poruku da svi možemo biti superheroji kada shvatimo da su volja i snaga sve što imamo,” rekao je glumac Endru Garfild, koji igra lik Spider-Mana u predstojećem filmu. “Sat za našu planetu je pokret koji ima ogroman uticaj širom sveta i zamislite šta sve možemo da uradimo ove godine uz pomoć Spider-Mana.

Oduvek smo znali da je Spider-Manova najvažnija borba bila sa samim sobom : borba svakodnevnih potreba Pitera Parkera i nesvakidašnjih odgovornosti Spider-Mana. Ali u filmu Čudesni Spider-Man 2, Piter Parker otkriva da se još veći sukob nalazi pred njim.

Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Pitera Parkera ništa se ne može porediti sa osećajem kada leti između solitera, prihvatajući ulogu heroj, kao i kada provodi vreme sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi svoje sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatel, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter je shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp. Režiran od strane Marka Veba. Produciran od strane Avija Arada i Meta Tolmaka. Napisana priča i scenario od strane Aleksa Kurtzmana, Roberta Orkija i Džefa Pinkera. Zasnovano na Marvelovom stripu napisanog od strane Stena Lija i Stivija Ditkoa.

Čudesni Spider-Man 2 naći će se u svim domaćim bioskopima od 24. aprila.

Pogledajte još