STRAVIČNO: Manijak napao Katarinu Radivojević

Glumica Katarina Radvojević našla se na meti manijaka usred bela dana u blizini Kalenić pijace, gde ju je nepoznati muškarac najpre zgrabio za ruku, a potom počeo da je hvata za grudi i zadnjicu, dok je ona prestravljeno vrištala!

Kako saznaju “Naše novine”, glumicu je danima proganjao opsednuti obožavalac, koji se nedeljama unazad šetao oko njene zgrade sa svećem u rukama, a o nemilom događaju koji se desio prošle nedelje svedoči očevidac sa mesta događaja:
- Bilo je užasno! Katarina je toliko vrištala toliko da su zaposleni iz okolnih lokala izašli napolje da vide šta se dešava. U prvi mah niko nije prepoznao glumicu, pa je sve izgledalo kao da se dvoje zaljubljenih svađaju.

Međutim, kada sam ugledao Radivojevićevu kako rukama pokušava da se otrgne od muškarca, shvatio sam da je u pitanju manikak – započinje priču prolaznik koji se zatekao u neposrdnoj blizini.

- Malo je falilo da padne na zemlju od straha. Stekao sam utisak da je po svaku cenu želeo da je poljubi, ali ona se opirala. Kada je uhvatio za grudi i zadnjicu, zapretila mu je da će pozvati policiju i poručila mu da se skloni i da je ostavi na miru. Kada je mladić pokušao pričom da smiri situaciju uz tvrdnju da samo želi da upozna glumicu, ona se žustro okrenula i otišla u nepoznatom pravcu – ispričao je izvor.

Izvor: Alo

Pogledajte još