VELIKE PROMENE NA PINKU: Dolaze Bravo mjuzik, Pinkove zvezde i Deluks šou!

Pink je ozbiljno rešio da nakon raskida saradnje s „Grand produkcijom“ postane vladar muzičkog tržišta. Kako Kurir saznaje, uz „Bravo mjuzik“ spremaju se još dva velika koncepta, pa će gledaoci moći da uživaju u emisijama „Vojs“ ili „Pinkove zvezde“, u kojima će se tražiti novi talenti, kao i zabavnom programu „Deluks šou“, u kojem će nastupati samo najveće zvezde, poput Cece Ražnatović i Zdravka Čolića.

Besplatno

- Od petka će „Bravo mjuzik“ biti emitovan na satelitu i prvi put posle 15 godina neće biti skremblovan, već će biti potpuno otvoren i dostupan svima. Za sva tri gigantska šou-programa koja sprema Pink biće angažovano više od tri stotine ljudi, a sve će se snimati u dva ogromna filmska studija u Šimanovcima - navodi naš odlično obavešten izvor i dodaje:

- Aleksandar Milić Mili, koji je u Americi završio ekonomiju i postao istinski muzički mogul s višemilionskim tiražima i organizacijom koncerata na Marakani i Ušću, biće idejni tvorac celokupnog novog talasa i glavni čovek za sve programe, koji će obuhvatati ne samo kvalitetnu narodnu muziku već sve što vredi na estradnoj sceni.

On otkriva da će krajem sledeće nedelje u Beograd doći 25 ljudi sa čuvenog Berluskonijevog kanala Ćinkve, koji će zajedno sa Željkom Mitrovićem raditi na scenografiji kakva nije viđena na ovim prostorima i na kojoj će moći da pozavide i najbolje evropske televizijske stanice.

Zasad ćute

U više navrata pokušali smo da s vlasnikom Pinka i Milijem popričamo o velikim projektima, ali ostali su nedostupni.

Izvor: Kurir

Pogledajte još