SAD I ZVANIČNO: Kako li se Jovana oseća kada čuje šta Danijel kaže posle razvoda?

Budući da se ni Jovana ni njen advokat nisu pojavili na ročištu u Podgorici 25. februara, sudija je doneo odluku o razvodu zbog manekenovog nepoštovanja suda.

"Danijel se tada pojavio sa svojim advokatom, dok ni Jovana ni njeni pravni zastupnici nisu došli na ročište. Sudija je tada odlučio da razvede ove supružnike i to zbog Jovaninog nepoštovanja prema sudu", rekao je izvod.

"Sve što mogu da kažem jeste da sam slobodan i srećan čovek. Zaista bih želeo da stavim tačku na sve to jer mi je loše kad se spomene ta tema, a mogu misliti kako je ljudima koji čitaju", rekao je crnogorski pevač i najavio tužbu zbog njenih izjava da ju je maltretirao.

"Moj advokat se bavi tim i sve te tužbe će biti pokrenute. Zaista bih voleo da se na to stavi tačka ali sa druge strane mnogo ljudi je povređeno u celoj priči i nekako njima dugujem to. Neko ko je kriv zbog nečije patnje mora da plati tu krivicu. Ona me više ne zanima u životu. Postoje neke stvari poreko kojih se ne može preći i to treba da bude svima ubuduće", rekao je Alibabić.

Kurir

Pogledajte još