SVAĐA CRNOGORSKIH PEVAČA: Ćetković oterao Alibabića sa nastupa!

Đetići u fajtu.
Danijel Alibabić ostao je bez tezge i para zbog Sergeja Ćetkovića! Kako saznajemo, njih dvojica bili su angažovani da 8. marta pevaju u hotelu „Splendid“ u Crnoj Gori, međutim, Sergeju se nimalo nije dopalo što će nastupiti s Danijelom, jer nije želeo da se koncert pretvori u medijsku gungulu zbog razvoda bivšeg farmera. Zbog toga je ucenio organizatore da neće nastupiti ukoliko i Alibabić bude pevao.

Ostao bez love

- Obojica su popularni na Crnogorskom primorju i zbog toga je trebalo da zajedno rade na Dan žena. Sergej zato što je miljenik dama, a Danijel zato da bi posle njegovih balada podigao atmosferu na vrhunski nivo onako kako samo on ume. Ipak, Ćetković se pobunio i ucenio organizatore da neće nastupiti ako bude pevao i Alibabić! Danijelu je samo dan pred nastup otkazano, tako da je ostao bez osmomartovske tezge, koja se prilično dobro plaća - naglašava naš izvor.

„Moj svijet“ PESMA ZA EVROSONG Sergej Ćetković sinoć je na RT CG1 predstavio pesmu „Moj svijet“, kojom će Crnu Goru predstavljati na Evrosongu. Spot za pesmu snimljen je na više lokacija na Crnogorskom primorju. Pevač će nastupiti u prvom polufinalu, 6. maja.

Menadžer u čudu

Danijel je potvrdio naša saznanja:
- Neću da prozivam kolegu, ali istina je. Ne znam zbog čega je tako postupio.
Pozvali smo i Sergejevog menadžera Dragana Popovića, koji je rekao da ne zna o čemu je reč.
- Prvi put za to čujem od vas. „Splendid“ je angažovao Sergeja pre nekoliko meseci da radi na Dan žena.

Kurir

Pogledajte još