Stilisti i kreatori ocenjuju kako sada izgleda Darko Šarić

Foto: e-stock

(old_image)

Pozvali smo Vericu Rakočević koja nam se, iako uživa u ilegali sa svojim 35 godina mlađim mužem, javila i na pitanje kako komentariše izgled Darka Šarića zaprešćeno odgovorila.

" Ju ju ju ju pre bih otišla na vrh ovog Avalskog tornja nego komentarisala stil Darka Šarića, ne interesuje me!"

Pročitaj i : Ko se sve sa estrade družio sa Braćom Šarić?

(old_image)

Poznatoj šminkerki i stilistkinji, Jeleni Maćić smo, pitanjem ulepšali dan:

"Ahahahahahahaha... Jel ovo neka šala?! Kao stilista mogu reći samo jedno: neverovatno je kako se pojavio u savršenom trenutku! Što bi se reklo ... zamisli se čovek nad tom stilskom perfekcijom! O da! S obzirim da mu nisam videla sliku (nemam TV a mrzi me da idem po novine...) . Ukoliko procenite da su mu plastične operacije uspešne, molim vas, uzmite od Šarića kontakt, zainteresovana sam! Eeee....ulepša mi dan pitanjem!"

(old_image)

Kreator Zvonko Marković bio je neobavešen!

"Ko je uhapšen? Nemam pojma!" Kada smo ga obavestili da je uhapšen Darko Šarić, rekao je da ne prati medije i da nema komentar.

Pročitaj i : Darko Šarić superstar

(old_image)

Saša Vidić je bio najprecizniji

"S obzirom da ne znamo gde je gospodin Šarić bio do sada, boja tena odgovara kao da je boravio negde na Mediteranu, a primetan je i taj latino izgled. Dosta pažnje su mi privukli i agenti pored njega koji izgledaju kao u filmovima", rekao je Saša Vidić i dodao "Celo odelo vredi između 1.500 i 2.500 evra, a košulja je klasična, mada sumnjam da je domaće proizvodnje" rekao je on u izjavi za Kurir.

J.P

Pogledajte još