Rešenje iz prirode: Oslobodite se gljivica na stopalima, ali zauvek!

Ako se patite sa “Atletskim stopalom” i gljivicama koje se uporno vraćaju, iako koristite preparate i kreme koje su specijalno kreirani za to, vreme je da probate nešto sasvim obično, jer će vam pomoći.

Čajevac ili čajno drvo je zimzelena biljka poreklom iz Australije, a ulje čajevca je izvanredno za negu kože. Aboridžini su koristili listove za lečenje posekotina, opekotina i infekcija. Do ulaska antibiotika u široku upotrebu, ulje čajevca je bilo glavni lek protiv infekcija u Australiji. Ulje čajevca se pokazalo kao lek za atletsko stopalo. Istraživanja su pokazala da oni koji primenjuju rastvor sa 50% ulja čajevca jedan mesec u većini slučajeva izleče atletsko stopalo. Ulje čajevca deluje protiv gljivica, bakterija i virusa. Ulje čajevca nije otrovno, pa se može nanositi na kožu u punoj koncentraciji, na manje površine i u tankom sloju.

Dakle, namažite ovo ulje na područja koja su zahvaćena gljivicama, dva do tri puta dnevno, tokom nedelju ili dve. Nastavite sa primenom, čak i kada simptomi nestanu još jednu nedelju.

Izvor: lekovitebiljke

Foto: Yayimages

Pogledajte još