KO ZABAVLJA ŠARIĆA: Zvezde ponovo pevaju za narko bosa

Foto: Beta-AP / Info biro

Došli mu u goste.
Duško Šarić u subotu uveče napravio je slavlje povodom odluke Apelacionog suda da nakon nešto više od četiri godine bude pušten iz pritvora u Spužu, gde je boravio po optužbi da je prao novac za svog brata narko-bosa Darka Šarića! On sad na slobodi čeka odluku o pravosnažnosti prvostepene presude kojom je osuđen na pet i po godina robije.

Na žurki koja je napravljena u Šarićevoj diskoteci „Municipijum“ u Pljevljima pojavilo se nekoliko ličnosti s estrade, među kojima i Goga Sekulić, Bora Đorđević, Dara Bubamara i Katarina Živković.

(old_image)
Foto: Screenshot/Youtube

- Oni su bili Duškovi gosti, koji su se u neko doba noći latili mikrofona, a žurka je trajala do jutra. Prethodne noći Šarić je takođe bio u diskoteci s manjim društvom u jednom separeu, a pevao je Dženan Lončarević - kaže naš izvor s lica mesta:
- Svi ovi pevači su Šarićevi dugogodišnji prijatelji, pa nije čudno što su došli da proslave s njim.

Inače, pored njih, na proslavi je bilo i mnogo crnogorskih i srpskih biznismena, koji nisu mnogo poznati javnosti, a došao je i bivši fudbaler Crvene zvezde, a sad menadžer Vladimir Matijašević, kom je društvo pravila supruga. Prisustvo političara je izostalo.

Porodica je takođe bila uz Duška, a među prvima stigle su njegova druga supruga Nina Paskaš i Lana Popović, žena Darka Šarića.

kurir

Pogledajte još