Opasno privlačno: Zašto je “loša” devojka tako “dobra”?

Loše devojke vam dižu “rejting”

Da se razumemo, loše devojke su tako seksi! Kada vam se takva “zverka” nađe u naručju , okolni muškarci umiru od ljubomore, dok su žene već u blagom transu od goruće znatiželje. Dakle, već ste samo zagrljajem napravili pometnju. Primetićete uskoro da vam se javljaju “novi” prijatelji i da vas iznenada prepoznaje komšinica iz zgrade preko puta i zove na “kafu”. Žene imaju običaj da požele ono što imaju druge, posebno ako je ta druga “loša” devojka! Tako, da ne samo što će vam se krug “prijatelja” proširiti, jer će svi želeti da čuju šta ste radili sa svojom novom devojkom, već će vam se i broj žena koje su zainteresovane za vas povećati. Ovo se zove dobitna kombinacija!

Loše devojke žude za seksom

Loše devojke vole seks i ne stide se da to pokažu i kažu. Smatrajte je ženskom verzijom knjige “50 nijansi sive”. Ona je više nego voljna da ispuni svaku vašu želju u krevetu i učiniće da se osećate kao da ste sa boginjom seksa lično!

Seks sa njom nikad nije dosadan jer ona voli da proba nove stvari, mnogo više nego muškarac sa kojim je. Da ne bude zabune, nećete morati da se bavite “igricama” jer će loša devojka uživati da vas zavodi 24 sata svih sedam dana u nedelji.

Ona je uzbudljiva:

Nasuprot dosadnim dobrim devojkama, loša dvojka je hodajuća adrenalinska groznica! Ona se ne žali i nije depresivna jer je prezauzeta životom koji živi do maksimuma. Ona se hvata u koštac sa svetom i voli kada njen muškarac radi to isto. Sa lošom devojkom vam je provod zagarantovan, jer ona je divlja i nepredvidiva. Ona će partijati čitave noći, piti ravnopravno sa muškarcima i probudiće se čila sledećeg jutra, spremna da sve to ponovo uradi. Ona će se smejati, flertovati i konstantno vas podsećati zašto se osećate tako posebno dok ste sa njom.

Izvor: elitedaily

Pogledajte još