Španski kralj "serijski preljubnik": Zaveo princezu Dajanu i još 1.500 žena!

Na španskom kraljevskom prestolu Juan Carlos (76) sedi od 1975. godine. U ponedeljak je objavio da će abdicirati. Interes medija sad se preselio na njegov brak koji nije ni blizu idili. Sa suprugom, kraljicom Sofijom (75), bračnu postelju ne deli već 35 godina, no nikad nije imao problema u pronalaženju žena kojima će je zameniti, piše Daily Mail.

Juan Carlos vladao je Španijom kad je zemlja s diktatorskog režima prešla na demokratiju, pratili su ga brojni korupcijski skandali, a buku je podigao i neverojatno skup lov na slonove u Bocvani u koji je išao dok je Španija tonula u ekonomsku krizu. Ipak, sve afere u koje je bio upleten padaju u drugi plan kad se u obzir uzme to da je kralj Juan serijski preljubnik.

Autorka Pilar Ejr Juana opisuje kao 'profesionalnog zavodnika' koji je spavao s više od 1500 žena. Jedna od njih, tvrdi, bila je i princeza Dajana.

Kralj je pokojnu Lady Di navodno zaveo dok je ona sa suprugom Čarlsom (65) i sinovima Harijem (29) i Vilijamom (31) bila na odmoru u kraljevoj palati na Majorci 1986. godine. Dajana je tada imala samo 25 godina, a njen brak s Čarlsom već je tada bio u krizi. Pokojna princeza aferu nikad nije priznala, rekla je samo da je kralj Juan Carlos jako šarmantan i možda malo previše pažljiv prema njoj. U svoju odbranu rekla je kako se tokom tog odmora borila s bulimijom pa je većinu vremena provela s glavom iznad WC šolje pa nije ni imala vremena za očijukanje s Carlosom.

Ženskaroš Juan varao je svoju suprugu od prvog dana braka. Svega nekoliko meseci nakon što je postao kralj Španije, Sofija ga je zatekla in flagrante s jednom španskom glumicom. Lagao ju je da ide u lov, da ide u muškom društvu i da bi njoj sigurno bilo dosadno. Otada su samo formalno u braku i oboje vode svoje živote.

izvor: 24sata.hr

Pogledajte još