Toni Cetinski potvrdio dolazak na JUNFEST

Toni Cetinski u svojoj karijeri koja traje preko dve decenije je objavio 11 albuma i već godinama je među najtraženijim pevačima u regionu, a njegove pesme su jedne od najslušanijih na top listama.

Njegova ljubav prema muzici, vokalne sposobnosti, energični nastupi i izvanredna moć komunikacije sa publikom izazivaju opštine oduševljenje kod posetilaca koji dolaze na njegove koncerte.

Ono sto publika najvise voli kod Tonija je zapravo prirodnost kada je na sceni i neverovatna energija koju šalje svakom čoveku u publici.
Mnoge najlepše pesme koje će ostati za sva vremena je upravo Toni otpevao.
Najavljen prvobitno kao gost iznenađenja, na zatvaranju Jun Festa Toni obećava noć za pamćenje gde će publika uživati u najvećim hitovima iz njegove dugogodišnje karijere kao i pesmama sa novog albuma po nazivom "Opet si pobedila".

Paralelno sa dešavanjima na glavnoj bini odvijaće se i prava borba i dobra konkurencija među restoranima i kafanama sa jedne strane, i kafićima i klubovima sa druge strane na Urban Dance stage-u. Organizatori obećavaju provod koji će se pamtiti, a Junfest će spojiti sve to na jednom mestu.

Do sada je stigla polovina opreme od 50 šlepera koji su najavljeni, i montiraju se ogromni šatori ispod kojih će se odvijati poznati život i dobar beogradski provod.
Uz Tonija iste večeri, u nedelju 22. juna nastupa i Lexington bend, momci koji su etablirani nosioci odlične atmosfere u klubovima gde nastupaju, a ovog puta će se pojaviti na sceni koja prima skoro 10.000 ljudi.

Pogledajte još