Zlostavljali ćerku: Roditelji terali svoju usvojenu ćerku da živi gola u dvorištu! (VIDEO)

Džon i Kimeri Jorg, bračni par iz Arizone, SAD, suočava se sa krivičnom prijavom za zlostavljanje najmanje dvoje dece koju su usvojili.

Par je uhapšen prošle nedelje kada je udruženje “Usluge zaštite deteta” otkrio torturu kojoj su bile izložene najstarije ćerke. Devojčice stare 11 i 13 godina pronađene su neuhranjene, a jedna od njih živela je gola van kuće od decembra.

U kući je pronađen spisak kazni koje su devojčice morale da “odsluže”, jer prema rečima njihovih usvajatelja, toliko puta su pogrešile da je spisak kazni bio predugačak da bi se tek tako pamtio.

Hranjene su ovsenom kašom, šljivama i grizom. Par je navodno uveo ovaj sistem vaspitanja nakon konsultacije sa kliničkom ustanovom kojoj su se obratili za pomoć zbog “devijantnog ponašanja” svoje dece.

Devojčica koja je živela u dvorištu objasnila je da su sve kazne bile za krađu i laganje. Priznala je da je krala hranu, jer je bila gladna. Zauzvrat joj je otac obrijao glavu.

Policija je iz kuće izvela dve mlađe ćerke, 7 i 8 godina, koje su bile u sasvim dobrom zdravlju jer su miljenice svojih roditelja. Sve četiri devojčice su sada pod nadzorom agencije za zaštitu dece, a u ovu porodicu dospele su nakon što su prethodno već bile sklonjene iz nasilničkog okruženja.
Pogledajte video:

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još