DRAMA U BEOGRADU: Lažirao otmicu devojke i pokušao da iznudi 3.000 evra!

Devojka se već nekoliko meseci zabavlja sa 23-godišnjim narkomanom, koji je do sada više puta bio hapšen zbog droge i krađe vozila. Njeni roditelji bili su protiv te veze, i uporno su savetovali ćerku da prekine svaki kontakt sa momkom, što je ona odbijala.

U vezu se pre nekoliko dana umešao i V.M. (33) prijatelj narkomana, koji je “zaljubljenom paru” ponudio stan na raspolaganje kako bi se devojka sklonila od svojih roditelja. Oni su to prihvatili i 9. juna prešli u ponuđeni stan.

Znajući da se devojka neće javiti roditeljima, V.M. je sa specijalnog mobilnog telefona uveče poslao poruku njenom ocu: ”Ćerka ti je oteta. Imaš 45 minuta da sakupiš 3.000 evra za otkup” - pisalo je u poruci uz navođenje lokacije za otkup.

Otac devojke, koji drži nekoliko lokala u Beogradu, nije pristao na ucenu. Odmah je obavestio policiju, koja je istragom došla do stana u kome se nalazila devojka sa momkom, kao i do osumnjičenog V.M. kod koga je nađen mobilni sa kog je slao sporne poruke. On je uhapšen, dok je devojka vraćena svojim roditeljima. U policiji veruju da ona nije znala za iznudu.

- Njen momak je verovatno znao šta radi njegov prijatelj, ali nemamo dokaza da je i on bio umešan u iznudu -
kažu u policiji.

Izvor: Alo

Pogledajte još