Maja Marijana u strahu ostavila muža: Bojim se za svoj život!

- Maja je zbog deteta oprostila Mladenu batine koje je dobila prošle godine od njega i pokušala je da reši njihov odnos, ali u tome nije uspela, jer je on nastavio da je maltretira. Kada ga je prvi put napustila, obećao je da nikada više neće ni glas povisiti, ali ta idila nije dugo trajala. Kap je prelila čašu kada je Majin muž pretukao njenog druga iz čista mira, a onda krenuo da vređa i psuje i pevačicu. Iste večeri pokupila je stvari i sa ćerkom napustila zajednički dom - priča nam izvor blizak Marijani.

- Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje - rekla je za portal „Svet“.

Podsećanja radi, posle kraće svađe na Veliki petak prošle godine Maju je pretukao suprug kada su se vraćali sa jednog slavlja. Lekari su tada pregledom utvrdili da pevačica ima lakši potres mozga, zbog čega je upućena na maksiofacijalnu hirurgiju. Doktori su ustanovili da ima rasečenu usnu i otekline po obrazima. Zbog deteta je tada oprostila Šmakiću, ali sada je rešila da stavi tačku.

alo

Pogledajte još