Bahati zahtevi poznatih ličnosti: Od lutke s roze stidnim dlakama do šampanjca

Dženifer Lopez: Očekuje bele cvetove (po mogućnosti ruže ili ljiljane), belu garderobu, bele navlake za stolice, bele sveće i belu ribu.

Maraja Keri: Pevačica je očigledno veliki ljubitelj životinja, pa se tako nanjenoj listi za dobrodošlicu mogu naći 20 belih mačića i 100 golubova, bocu cabernet sauvignon (vrednu 200 dolara), 20 belih ruža i aromaterapijske sveće s aromom vanile. Nameštaj i dekor u sobi ne smeju biti uznemiravajućeg uzorka.

Lejdi Gaga: Kontroverzna pevačica apsolutno opravdava ovaj epitet, bar to možemo zaključiti na osnovu zahteva. Ona insistira na lutki s rozim stidnim dlakama, beli kožni kauč, sveže ruže i crne satenske zavese. Na raspolaganju joj mora biti puter od kikirikija sa semenkama lana kao i stari rok plakati s likovima Dejvida Bouvija, grupe Kvin, Eltona Džona...

Džej Zi: Zahteva da se vozi u najnovijem modelu crnog Majbaha, a u sobi ga moraju čekati dve flaše najskupljeg šampanjca, kao i dve flaše vina iz 2004. godine.

Adel: Pevačica je, za razliku od njenih kolega, nešto umerenija u zahtevima. Želi cigarete Marlboro Lajt i evropsko svetlo pivo, a sendviči moraju biti bez paradajza. Takođe insistira da svaki obožavatelj koji osvoji besplatne ulaznice mora dati nešto u dobrotvorne svrhe, bez izuzetka.

Kanje Vest: Želi da ga u hotelu čekaju Versaće peškiri, a svaki vozač koji ga vozi mora da nosi odeću od 100 odsto pamuka.

blic

Pogledajte još