DRAMA NA AERODROMU: Mislili su da je eksploziv, a kad su otvorili žensku torbu prizor ih je šokirao!

Osoblje zaduženo za ukrcavanje prtljaga čulo je čudne zvukove iz jedne od putnih torbi, a kad su je uzeli u ruke, osetili su kako podrhtava.

Odmah su obustavali ukrcavanje, a svi koji su već bili ušli u avion morali su da izađu. Napetost na aerodromu je rasla do trenutka kad je misterija konačno razbijena.

Službenik je, nakon što je torba prošla sigurnosnu proveru koja je utvrdila da nije reč o eksplozivu, izložio taj komad prtljaga pred putnike kako bi se javio vlasnik.

Iz grupe je istupila dvadesetogodišnjakinja, švedske novine navode samo njeno ime Amanda, koja je zatim, pred svim putnicima, otvorila torbu i izvadila seksualno pomagalo, vibrator, koji se tokom manipulacije prtljagom jednostavno uključio i počeo da radi ono što zna – da vibrira. Na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Ostali putnici su Amandu streljali pogledima, a ni komentari na njen račun nisu bili baš prijatni...

- Nije mi baš svejedno, ali šta da radim, ja sam slobodnog duha – rekla je Amanda. Do kraja leta za Split ona i ostali putnici dobro su se zabavljali na račun njenog nestašnog pomagala.

Jutarnji.hr

Pogledajte još