Skandalozni postupci trudne starlete: Pije i puši 20 cigara dnevno jer čeka sina, a ne ćerku!

Kako kaže, mislila je da nosi devočicu, pa je zato zadržala dete. Ali, pošto je saznala da je ipak u pitanju dečak, ova starleta se potpuno zapustila, počela da pije i da puši 20 cigareta na dan.

Džozi (23), koja po svaku cenu želi da postane poznata, kaže da bi sigurno abortirala u petom mesecu, da je znala da je u pitanju još jedan dečak. Naime, ona već ima dva sina, i nadala se da će konačno dobiti ćerku. Od kada je saznala da nosi dečaka, ona puši paklu dnevno, i pije svakog vikenda.

- Te večeri kada sam saznala pol deteta, zapalila sam prvu cigaretu. Ne ponosim se time, ali nisam mogla da se zaustavim. Kada sam zavšila cigaretu, nisam mogla da se fokusiram na nešto pozitivno, pa sam popila malu čašu vina. Nameravala sam da popijem jednu, ali ubrzo sam bila na drugoj čaši i popušila sam celu paklu cigareta. Sada pušim 20 komada dnevno - kaže ova britanska starleta.

(old_image)

Ona kaže da je svesna toga da njene navike štete nerođenom detetu, ali je to ne sprečava da puši i pije. Ali, kako kaže, sigurna je da ne bi ni pušila ni pila da je pitanju devojčica. Danas ona poredi dobijanje sina umesto ćerke, sa vožnjom običnih kola u poređenju sa luksuznim.

- Ako već imate nekoliko "Fordova" i neko vam kaže da će vaš sledeći auto biti "Audi", bićete uzbuđeni. Obećaćete sebi da nećete pušiti u novim kolima, i da nećete dozboljavati da se u kolima jede brza hrana. Ali, ako dobijete još jedan "Ford", to je sve nebitno. Isti je slučaj i sa mnom, koja čekam dečaka umesto devojčice. Znam da je nekim ljudima odvratno što sam počela da pušim i pijem samo zato što ću dobiti još jednog sina, ali ja sam iskrena. Ne bih pušila ni pila da je u pitanju ćerka - kaže Džozi.

Iako je donela odluku da će da abortira da bi se pojavila u rijalitiju "Veliki brat", ona kaže da ju je pismo jedne žene navelo da ponovo razmisli o toj odluci. Nepoznata žena, koja pokušava da zatrudni, je toliko želela dete da je ponudila ovoj starleti 5.000 funti za njenu bebu.

(old_image)

To pismo je toliko potreslo Džozi, da se ona odmah obratila za pomoć - vidovnjaku. On joj je rekao da čeka devojčicu, zbog čega je odustala od abortusa. Inače, Džozi je tada već mogla da oseti svoje dete kako je šutira.

Ali, kada je otišla kod ginekologa, saznala je da je ipak u pitanju dečak. Iako je abortus na osnovu pola nezakonit u Velikoj Britaniji, ona je kivna što nije mogla ranije da zna kog je pola njeno dete, jer bi tako mogla da donese odluku šta će dalje da radi.

- Nikada ne donosite odluke koje menjaju život na osnovu saveta osobe koja tvrdi da je vidovita. Tako sam besna - požalila se ona svojim fanovima na Tviteru.

Iako joj je majčinski instinkt trenutno "na pauzi", tvrdi da će mnogo voleti svog sina kada on dođe na ovaj svet, i da će oni biti jedna srećna porodica. A sasvim je drugo pitanje kako će se njen treći sin osećati kada dovoljno poraste da shvati šta je sve njegova majka radila u trudnoći zarad slave.

pressonline

Pogledajte još