Poznati prevarant tvrdi da je utakmica Kameruna i Hrvatske nameštena

Vilson Raj Perumal pogodio je rezultat susreta Kameruna i Hrvatske, a sve je otkrio nemačkom Spiegelu! Taj neokrunjeni kralj nameštanja utakmica, čovek koji je zbog svog "posla" dobar deo života proveo u zatvoru, ali i "zaradio" mnogo novca, ne sme se shvatiti olako kad priča o ovoj tematici.

Nekoliko sati pre utakmice između Hrvatske i Kameruna Perumal je Spiegelu javio da će Kamerun izgubiti 4-0 te da će u prvom poluvremenu jedan od igrača Kameruna dobiti crveni karton. Sve to se i dogodilo!

Olakšanje za Hrvatski nogometni savez je u tome što je taj "mutni" Singapurac u startu kazao da u celoj priči nema krivice hrvatskih fudbalera već da su u svemu učestvovali isključivo Kamerunci. Ili bolje rečeno, Perumal tvrdi da su sedmorica Kamerunaca sve dogovorili i izveli na terenu.

Dokaza o nameštanju ipak nema, bar zasad, ali ovo je samo jedna u nizu optužbi na račun poštenja kamerunskih fudbalera i sigurno bi neka istraga od strane FIFA-e trebala biti pokrenuta. Možda je Perumal, s trenutnom adresom u Mađarskoj, osuđivan u Singapuru i Finskoj te uhapšen šest puta u poslednjih dvadeset godina, ali ukoliko je zaista pre utakmice pogodio razvoj događaja onda ili ima neverovatno puno sreće ili govori ono što zna.

izvor: Večernji

Pogledajte još