TRAGEDIJA ZBOG NEPAŽNJE: Mladića udario tramvaj dok je telefonirao

Student je iz svog stana kod Đeram pijace krenuo kod drugova da im pokaže mehaniku, koju je nedavno položio. Kada se približavao bulevaru, video je na mobilnom telefonu propušten poziv. Odmah je uzvratio poziv, ali tada je usledio udarac tramvaja.

Stanković je bio izvanredan student. Ostalo je samo da položi jedan deo matematike II kako bi očistio godinu.

- Bio je predobar. Dete za primer. Pred nesreću se čuo s bakom i rekao joj da jedva čeka da završi obaveze i da 15. jula dođe u Čačak. Kovao je planove i za letovanje - kaže mladićev teča Duško Drašković.

- Pao mi je pred kombi. Viknuo sam: „Ubio sam ga“. Tresao sam se dok sam izlazio iz vozila. Dečak je već bio u krvi... - priča Đurić.

Mladića je tramvaj udario levim prednjim delom i retrovizorom, a od siline udarca, dečko je odbačen na drugi deo šina, baš pred točkove kombija, koji se uz škripu guma zaustavio tik ispred mladićevog tela.

- Bilo je stravično. Znam da nisam ništa kriv, upalio sam rotacije, u vozilu sam imao srčanog bolesnika kome je pozlilo i vozili smo ga u Urgentni centar. Imali smo pravo da idemo šinama. Dečak mi je odjednom pao na vozilo. Mislio sam da sam ga ja udario. Onda sam video da nisam, ali mi je jednako teško. Momak ima godina kao moj sin. Užasno se osećam -
potreseno jedva priča Ljubomir Đurić.

Izvor: Blic

Pogledajte još