ŠOKANTNO: Otkriveno 5 dugo čuvanih tajni Holivuda!

Istorija Holivuda je priča o nelegalnim dogovorima i tajnim aferama kojima ekranizovane varijante ne mogu ni da priđu po šokantnosti.
Navodimo vam 7 tajni koje su se do sad najbolje čuvale u Holivudu.

1. Mnogo glumaca srebrnog ekrana je bilo gej

Danas navijamo za sve one koji su u usponu, a otvoreni su po pitanju svoje seksualnosti. Međutim, u vreme srebrnog filma, i sama naznaka da je neko gej je značila automatski kraj karijere.

Rok Hadson se nikada nije zvanično deklarisao kao gej, ali je jedna od poznatih ličnosti koja je umrla od side. Randolf Skot i Keri Grant su živeli zajedno gotovo 10 godina, što je vodilo ka glasinama o homoseksualnosti koje važe i dan danas. Postoje čak i naznake da su, glumački bogovi ovog vremena, Marlon Brando, kao i Alek Ginis i Lorens Olivijer bili u najmanju ruku biseksualci.

2. Frenk Sinatra je vrlo verovatno bio povezan sa mafijom

Ovaj čovek je pravi primer priče o uspehu u Americi. Rođen je u Nju Džerziju od roditelja imigranata, izbačen je iz srednje škole zbog problema koje nije prestajao da pravi ali je sebe naučio da peva kako bi nastupao po lokalnim barovima.

Na žalost, postoje dokazi da je gospodin Sintarra imao veze s italijanskom mafijom. Navodi se da su mu pomogli mnogo tokom godina, i da su, izmeđuostalog, usmerili njegov život u pravcu u kom je išao.

3. Alfred Hičkok je uhodio svoje glumice
Da li je bio genije? Apsolutno. Međutim, Hičkog je bio poznat po tome što se zaljubljivao u svoje vodeće dame i da je koristio svoj moćni položaj u Holivudu da ih kontroliše. Kim Novak, Dženet Lej i Grejs Keli su izjavile da se ponašao neprikladno izvan seta, da ih je uhodio, udvarao se, nabacivao se, ali da je najviše ‘propatila’ Tipi Hedren, zvezda filma ‘Ptice’.

(old_image)

4. Džudi Garland je bila emotivno nestabilna i duboko nesrećna
Džudi je, možda, olika najtragičnije priče iza scene Holivuda. Zvezda ‘Čarobnjaka iz Oza’ je počela da glumi u svojim tinejdžerskim godinama pa je ubrzo postala žrtva pohlepnih producenata.

Kako bi je, navodno, očvrsli, maltretirali su je i fizički i verbalno, vređali je i uništavali joj samopoštovanje. Usput su ignorisali i njen problem korišćenja alkohola i droga i nebrojeni broj njenih vapaja za pomoć.

U svojim poznijim godinama, Garlan se otvorila javnosti i rekla kako su je maltretirali na setu, govorili joj da nije dovoljno lepa, da mora da jede manje ili više, da peva užasno i da glumi još gore.
Iako je brzo želela da pobegne iz Holivuda, ipak se zarobila u nekoliko ugovora koji su nisu bili fer i koji su je primoravali da radi mnogo u dolazećim godinama. Imala je nervni slom kasnih 40tih i stavljena je u sanatorijum.

Ubrzo potom pokušala je da izvrši samoubistvo.

5. Kori Feldman tvrdi da je pedofilija u Holivudu više nego prisutna
Feldman, koji je bio klinac kog su svi obožavali, je pao u potpunu samodestruktivnost. Međutim, kada je uspeo da se izvuče iz užasa u koji je upao, rekao je javnosti da postoji razlog zbog kog je skrenuo s puta. Producenti sa kojima je radio su ga kao dete zlostavljali.

Feldman nikada nije podneo optužbe niti pominjao imena, ali je tvrdio da njegovi silovatelji i dalje rade u Holivudu i da je pedofilija problem koji postaje sve jači. Mediji daju predatorima još više materijala i prilika da odaberu svoje mete, a Feldman insistira na činjenici da se mnogo roditelja pravi ludo kako bi svojoj deci obezbedili slavu i uspeh.

I dalje obožavate Holivud?

Izvor: Hollyfame

Pogledajte još