BIVŠI MUŽ: Sindi je modelsovala po Dubaiju, a ja sam brinuo o ćerki! A šta je psihijatar rekao…

Nikola Pavlović, bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, posle tri godine ćutanja rešio je da se oglasi u javnosti.

Nakon što je sud starateljstvo nad ćerkom Petrom (4) dodelio njemu, a Sindi izašla u medije s dokazima da ju je tukao tokom braka, digla se prašina u vezi s tim zašto je dete odvojeno od majke. Zbog toga je on rešio da u pismu koje je objavio nedeljnik Star opiše probleme u braku i posle toga s bivšom „modelsicom“.

Tri godine borbe za ćerku

– Tri godine sam se borio za svoje dete, dok je moja bivša supruga modelsovala po Dubaiju, Dominikani, učestvovala u rijaliti programima, provodila se po splavovima i noćnim klubovima. U toku razvoda sud je odredio komisiju sudskih veštaka psihijatrijske klinike „Laza Lazarević“ da procene podobnost za staranje o našoj ćerki. Uredno sam se odazvao pozivu veštaka, što nije bio slučaj s mojom bivšom suprugom. Tek uz pretnju privođenja došlo je do njenog razgovora s veštacima. Oni su nedvosmisleno zaključili da starateljstvo treba dodeliti meni – navodi se u Pavlovićevom pismu.

On u javnost iznosi i to kako je razvoj događaja nakon njihovog venčanja dao za pravo onima koji su mu još pre braka govorili da Ivana Stamenković ciljano ulazi u brak sa četiri godine mlađim muškarcem iz dobrostojeće, ugledne porodice kako bi rešila svoje materijalne probleme, što i sam potvrđuje:

Fizički napad i vređanje

– Iako sam joj po razvodu ponudio alimentaciju u iznosu tri puta većem od propisane, trosoban stan na korišćenje do ćerkinog punoletstva, koji nakon toga ostavljam ćerki, plaćanje mesečne dažbine i osobu za ispomoć u kući i u vezi s detetom, ona mi je tražila 1.000 evra mesečno, stan njoj u vlasništvo, plaćanje svih dažbina i kućne pomoćnice. Laž koju je iznela o meni da se drogiram je opovrgnuta na sudu, kao što će biti opovrgnuto i da sam je fizički maltretirao, jer nije istina. Istina je da je 29. 6. 2014. mene bivša supruga fizički napala pred našim maloletnim detetom i iznela niz uvreda na moj račun, što je izazvalo uznemirenost naše ćerke, zbog čega sam pokrenuo krivični postupak s nepobitnim dokazima – zaključuje bivši Ivanin muž.

Izvor: Kurir