Dirty Loops bend obradio pop hit "Wake me up": Avicii oduševljen!

Ova pesma je postigla ogroman uspeh u 2013. godini i našla se na prvom mestu top lista čak 22 zemlje.

Nakon neobičnih obrada pop hitova, kao što su „Rolling in the deep” od Adel, Rijaninog „Rude Boy” ili „Just Dance” Lejdi Gage, Dirty Loops je na svoj album prvenac, pored autorskih pesama, uvrstio i dve nove obrade, već pomenuti „Wake me up” i „Roller Coaster” Džastina Bibera.

Zanimljivo je da je i sam Avicii oduševljen obradom svog najvećeg hita, povodom čega je izjavio:

„Volim unikatan pristup Lupsa u njihovim obradama, uključujući i obradu ‘Wake Me Up,’ ali mi se jako dopada i zvuk koji su dali svojim pesmama. Ja sam njihov veliki, veliki obožavalac”.

Članovi benda, koji je za vrlo kratko vreme postao fenomen na društvenim mrežama, sami nisu imali profile na fejsbuku u trenutku kada su postavili svoj prvi video na YouTube, te ih je uspeh velikih razmera zatekao začuđene.

„Mi smo zaista mislili da nas niko neće razumeti i svirali smo samo radi zabave”, vrlo često izjavljuju.

Međutim, milionski pregledi njihovih spotova i obožavaoci na svim kontinentima govore koliko su se ovi mladi šveđani prevarili.

Dirty Loops će, po prvi put u Srbiji i regionu, publika imati priliku da čuje na Musicology festivalu 27.7, na teniskim terenima Kalemegdana. Domaća podrška šveđanima biće Vasil Hadžimanov bend, a na festivalu će još nastupiti i Nicola Conte, Mario Biondi, Keziah Jones i MaraQYa.

Ulaznice u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima, kao i putem sajta:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/musicology-festival-beograd-kalemegdan-364038/event.html?partnerId=2973

Poslušajte “Wake me up” u verziji Dirty Loops

sajt benda http://www.dirty-loops.com/
sajt festivala http://musicology.rs/

Pogledajte još