Sumnjate u njegovu vernost: 10 znakova da je zaljubljen u vašu najbolju prijateljicu

Kada ste zajedno u društvu, vaš momak ne skida pogled sa nje. Ili, da bude manje očigledan, gleda je s vremena na vreme, ali je gleda onako kako bi svaka devojka poželela. Da li vam se sve čini ili ste primetili da se dešavaju i ove stvari:

1. Često vas upoređuje
Kada god uđete u neku svađu, raspravu, čak i običan razgovor, on naglasi kako je ubeđen da vaša drugarica nikada ne bi tako odreagovala niti da bi tako nešto rekla. Često govori kako bi trebalo da se ugledate na Nju jer se ona izgradila i odlično shvata neke stvari koje su vama, očito, još nejasne.

2. Burno reaguje na činjenicu da ima novog dečka

Kada je saznao da je vaša drugarica u vezi, poludeo je. Govorio je da taj dečko nije dobar za nju, odmah je iskopao najmračnije tajne iz njegoovg života i rekao joj.... Pod izgovorom da Taj i Taj nije dovoljno dobar za nju zapravo je skrivao ljubomoru i želju za njom.

3. Stalno je zove da izađe s vama

Kada planirate izlazak, gotovo da ne može da prođe ni momenat da on ne pita kada vaša drugarica stiže. Ili, ukoliko je već niste pozvali, on insistira da i ona dođe jer je, navodno, jako zabavna i uvek pravi super atmosferu.

4. Pamti (njene) bitne datume
Ne mora nužno da zaboravi datum vaše godišnjice ili vaš rođendan, ali će sigurno zapamtiti svaki njen bitan datum, ma o čemu se radilo. Naravno, ako je u pitanju rođendan, kupiće joj poklon, čestitati u ponoć, predložiti da joj priredite žurku iznenađenja ili da je izvedete na večeru...

5. Čuje se s njom
Iako ju je upoznao preko vas, znate da se često čuju i to na njegovu inicijativu. Nije bitno koji je povod razgovora, on će uvek izmisliti razlog da je zvrcne, da joj kaže nešto, kobojagi, bitno. Još gore, nekad će prizanti da je samo mislio na nju i da je poželeo da je čuje.

6. Prijatelji ili ne

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste ako vas tretira kao prijateljicu. Vi pokušavate da flertujete sa njim kada se nađete nasamo, a on nastavlja da vas tretira kao drugaricu. Ako je zaista zaljubljen u drugu devojku, vi biste mogli da igrate ispred njega u negližeu, a on to ne bi ni primetio. Gubljenje vremena.

7. Oči ga odaju

Pogledajte njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promeni čim predmet njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

8. Srećan je

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu jeste to da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primetićete da često flertuje, crveni, smeje se i to sve telom okrenutim ka njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svetlosti pojuri ka njegovom mozgu kad god je ugleda.

9. Njena blizina

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste seksualna privlačnost koju dele. Svako u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće ni primetiti ostale devojke. Za njega ona je jedina u prostoriji.

10. Loša komunikacija

On stalno izmišlja izgovore zašto vam ne piše tako često ili vas ne zove? Naravno izvinjava se uz onaj neizostavni SMS "Jednostavno sam previše zauzet". Nećete osećati da ste zbližavate zbog manjka komunikacije koji neminovno nastaje kada neko drugi postane predmet njegovih misli.

Ako vam se sve ovo dešava, onda budite sigurni da misli na nju dok je s vama! Raskinite dok nije kasno i nađite nekoga ko će vas obožavati!

Pogledajte još