MAJKA UBICE: Žao mi je Tijane, ali mi je žao i mog sina!

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svom domu potresnu izjavu.

Oni žive u porodičnoj kući u Surčinu kao podstanari,a majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako smo saznali, Dragan se nije ni sa kim družio, osim sa majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam juče kad sam došla s posla. Niko me nije obavestio da je Dragan uhapšen, otključala sam vrata kuće i zatekla haos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snaje i ona mi je rekla da je dolazila policija – priča potrešena Makivija.

- Nita nije ukazivalo da bi on mogao da uradi tako nešto. Ne mogu da verujem da jedan čovek može tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da verujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog deteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog deteta – dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njen sin treba da odgovara za svoja dela i odleži kaznu koju dobije.

Dragan Đurić nije oženjen, ima samo završenu Osnovnu školu i živi sa majkom u centru Surčina. Prilikom akcije hapšenja, učestvovalo je šest policajaca, a u trenutku hapšenja je pravio kobasice.

Dragan Đurić, koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, u mesari "Ambar" radi od aprila 2012.godine.

Naime, on je zaposlen u klanici mesare “Ambar”, gde se bavio proizvodnjom kobasica.

Kako saznajemo, Dragan Đurić je rođen 22.07.1980. godine u Zrenjaninu, ima samo završenu Osnovnu školu i živi sa majkom u centru Surčina.

Takođe, saznali smo da je bio problematičan đak, pa je Osnovnu školu završio sa punih 17 godina.

izvor: telegraf , 24sata

Pogledajte još