Iskusite internacionalno akreditovano Executive MBA predavanje i osigurajte sebi eksluzivne uslove za upis na program!

Vodeća poslovna škola u JI Evropi COTRUGLI Business School omogućava najboljim menadžerima iz Srbije da prisustvuju predavanju iz oblasti liderstva i iskuse vrhunski kvalitet programa koji je završilo preko 1.300 lidera u reginu.

Kroz dvodnevno predavanje Mike George-a, najčitanijeg autora i stručnjaka iz oblasti ličnog razvoja, imaćete priliku da učestvujete u dinamičnom predavanju i diskusijama na temu liderstva, razmenite svoja iskustva sa ostalim učesnicima i polaznicima COTRUGLI poslovne škole i uverite se u kvalitet programa i predavača.

Predavanje na temu „Liberating Leadership“ će se održati 25.-26.septembra u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu. Svi koji uspešno završe predavanje će imati beneficirane uslove za upis u novu Executive MBA generaciju koja kreće u decembru 2014. godine.

Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete zašto je COTRUGLI poslovna škola prvi izbor za lidere koji žele da se razvijaju profesionalno i privatno.

Prijavite se nakasnije do 22.septembra ovde i osigurajte sebi jedno mesto na predavanju!

Osnovni kriterijumi koje kandidati treba da zadovolje su:
• Minimalno 5 godina menadžerskog iskustva
• Završen fakultet
• Znanje engleskog jezika

Cena predavanja: €1.000. Ukoliko odlučite da upišete program, cena školarine će biti umanjena za taj iznos.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u regionu JI Evrope posvećena edukaciji i podršci biznis lidera da čine pozitivne promene kod sebe, u svojim organizacijama i društvu u celini. Kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Sa dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, kao i sa četiri kancelarije u Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Beču pokriva tržište od 7 zemalja (Bugarska, BiH, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija i Srbija).

(old_image)

Mike Geoge je stručnjak iz oblasti ličnog razvoja i autor koji je objavio 10 knjiga na 15 jezika. Ima preko 20 godina iskustva kao tutor i trener menadžera najvećih svetskih kompanija u 30 zemalja, kao što su Mitsubishi, Siemens, Johnson and Johnson, Coca Cola, Carlsberg, Dukat, UniCredit, KLM i mnoge druge. Mike George je takodje konsultant, motivacioni govornik i ekspert na temu Emocionalne Inteligencije.

Pogledajte još