Katarina Radivojević napušta Holivud, vraća se u Beograd da završi fakultet!

Katarina Radivojević koja se proslavila ulogom u filmu "Zona Zamfirova" odlučila je da ne snima filmove više u Americi, jer želi da u Beogradu završi fakultet kako bi nakon diplomiranja dobila stalni posao u jednom od beogradskih pozorišta.

"Katarina je odustala od karijere u Holivudu. Dobijanje uloga u projektima strane produkcije ide veoma teško, tako da će se posle godišnjeg odmora vratiti u Beograd da bi snimila nekoliko domaćih filmova "Zona mrtvih 2" i "Plava krv" i posvetila se završetku studija. Verovatno ćemo je opet gledati kao sudiju u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", rekao je izvor blizak glumici i dodaje:

"Katarina je položila sve ispite i ostalo joj je samo da odigra diplomsku predstavu. Mnoga pozorišta su zainteresovana da se taj tekst posle premijere igra na njihovoj sceni. Reč je o ženskom komadu i priči u kojoj bi partnerka trebalo da joj bude njena dobra drugarica i koleginica sa klase Marija Vicković. Vrlo rado bi je kao članicu svog ansambla videlo Narodno pozorište i Beogradsko dramsko" zaključuje izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još