Porodični dan uz 3D avanturu "Nindža kornjača"

Porodični dan u bioskopima Cineplexx održaće se 17. avgusta u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje najnovije 3D avanture “Nindža kornjače”. Svi posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza će imati priliku da uživaju u najaktuelnijim filmovima na velikom platnu i da se zabave uz tematske aktivnosti.

Gradu su potrebni heroji. Tama se nadvila nad Njujork jer Šreder i njegovi zli pomoćnici drže u strahu sve od policije do političara. Budućnost je crna sve dok se ne pojave četiri neobična brata iz kanalizacije koji će otkriti svoju budućnost kao tinejdž mutanti nindža kornjače. Kornjače će morati da rade sa neustrašivom novinarkom Ejpril Onil (Megan Foks) i njenim sarkastičnim kamermanom Vernom Fenvikom (Vil Arnet) kako bi spasili grad i razotkrili Šrederov pakleni plan.

Svi posetioci bioskopa Cineplexx u periodu od 12 do 17 časova će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu inspirisano „Nindža kornjačama“, dok će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ i časopis „Lili“. Specijalni poklon očekuje sve školarce – poklon raspored časova!

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana će biti i Diznijeva 3D avantura „Avioni 2“, dok će se film „Povratak u Oz“ 3D pretpremijerno prikazivati.

www.cineplexx.rs

Pogledajte još