Kad ljubav presedne: Ćeranićka pobegla iz CG nazad za Beograd!

- Milena je poludela kada je videla da je Dašić molio Mariju za oproštaj, a kap koja je prelila čašu bila je Vladimirovo potpisivanje za Budućnost iz Podgorice. Ona se nadala da će od ponuda koje je imao izabrati neku dalju zemlju, gde bi mogli da uživaju u miru i nastave da se viđaju. Ovim potezom, ali i višenedeljnim nejavljanjem na telefon, Vladimir je Mileni dao do znanja kako stoje stvari među njima - rekao je za „Alo!“ izvor koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

- Dašića je posebno pogodila činjenica da je Milena znala da ih uhode paparaci, a da nije htela to da spreči, već mu je napravila pakao u životu i u porodici. Zbog toga joj se od tada ne javlja na telefon, a njoj nije ostalo ništa drugo nego da se spakuje i da se vrati u Beograd - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Ćeranićeva je zbog stresa u vezi s aferom sa Dašićem otkazala tezgu u Beogradu i zatvorila se u stan, odakle već danima ne izlazi. Uzaludno je teše drugarice, ali ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dašić izabrao da ostane sa porodicom i da je kraj njega uzaludno izgubila tri godine čekajući da se razvede. Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Milenu, ali se nije javljala na telefon.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.