Jelena Đoković po drugi put na stranicama jednog od najprestižnijih svetskih časopisa

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka, pohvalila se na svom Tviter profilu činjenicom da će se, drugi mesec zaredom, pojaviti u poznatom časopisu "Brides" koji je sa njom uradio ekskluzivni intervju.

"Drugi put zaredom u septembarskom izdanju! Divne slike i prelep članak! Naročito priča o trakicama" - prokomentarisala je Jelena na svom profilu.

Podsetite se kada je Jelena dala intervju za magazin Vogue

U članku u pomenutom časopisu Jelena govori o humanitarnim aktivnostima fondacije "Novak Đoković" kojom ona rukovodi, uz svesrdnu Noletovu pomoć.

Pričala je o tome kako su pomogli žrtvama poplava, kao i to da su celokupnu Noletovu zaradu od par prethodnih turnira, kao i novac od ekskluzivnih slika sa venčanja, donirali u humanitarne svrhe.

Takođe spominje i dve gala dobrotvorne večere na kojima je Novak okupio svoje prijatelje iz sveta šoubiznisa, u Londonu i Njujorku, i koji su donirali novac za izgradnju vrtića u Srbiji.

Takođe, neizbežna su bila i pitanja o pripremama za venčanje, kao i za sam taj čin, Jelenine utiske....

Jelena je ispričala kako je potraga za idealnom venčanicom potrajala, kao i da su skoro svi modeli bili preveliki za njenu krhku figuru. Zatim je odlučila da poseti dizajnere u Parizu i Londonu, da bi se napokon u novembru 2013. upoznala sa Sarom Barton iz "Aleksandar Mekvina", i kako je rekla, "odmah osetila pravu vibraciju".

Nakon par meseci, odabrali su pravu haljinu, za koju je dizajnerka rekla da je "lagana, delikatna, bela i lomljiva". Bartonova je u venčanicu ušila plavu trakicu, koja simbolizuje katoličku tradiciju venčanja, koja nalaže da mlada nosi "nešto plavo i nešto pozajmljeno". Jelena je uz osmeh rekla da im je ona nakon toga zatražila da dodaju crvenu trakicu, srpsku tradicionalnu, protiv uroka.

blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.