OTVARANJE DINO PARKA NA BEOGRADSKOJ TVRĐAVI

Park se nalazi na oko 3.000 kvadratnih metara, a posetioci će moći da pogledaju oko 20 eksponata dinosaurusa u prirodnoj veličini, koji su deo stalne postavke zabavnog parka Prirodnjačkog centra u Svilajncu. Neke od replika dinosaurusa su i veličine do 20 metara, a radili su ih svetski priznati proizvođači replika dinosaurusa iz Nemačke.

Osim uživanja u dinosaurusima različitih vrsta i veličina, park posetiocima nudi i dodatne sadržaje. Najmlađi mogu da uživaju u tematskoj igraonici – radionici, koja će ih na zanimljiv način, prilagođen uzrastu, uvoditi u čarobni svet dinosaurusa. Radionice kreira Mini City. Za to vreme, odrasli se mogu osvežiti u Dino kafeu, koji će, dok traje postavka, biti sastavni deo Dino parka.

Park će raditi svakog dana, i vikendom, od 10 do 19 časova. Cena ulaznica za odrasle je 350 dinara, za decu do 12 godina košta 250 dinara, a deca do tri godine ne plaćaju ulaz. Kupljena ulaznica omogućava i besplatan ulaz u Galeriju Prirodnjačkog muzeja gde se može pogledati izložba ”Dobro došli u mezozoik”, koja će upotpuniti, ”dan sa dinosaurusima” i na kojoj će posetioci saznati nešto više o drevnom vremenu koje je obeležilo postojanje dinosaurusa.

Pogledajte još