Ovo ih je koštalo karijera! 6 najgorih odluka koje su doneli poznati! (VIDEO)

1. Majk Majers - Ljubavni guru

Film koji je najavljen kao veliki povratak zvezde serijala o Ostinu Pauersu propustio je da ispuni očekivanja. Pitka, koga u filmu tumači Majers, je američki guru koji rešava emotivne probleme svojih klijenata. Tik uz Majersa su i zvučna imena poput Džastina Timberlejka, Džesike Albe i Džesike Simpson, ali uprkos tome, film je proglašen za totalni fijasko.

2. Šon Koneri - Liga izuzetnih džentlmena

Šon Koneri se penzionisao nakon što je ovaj film 2003. dospeo u bioskope.

3. Kuba Guding Džunior - Vožnja brodom

U intervjuu za New York Times iz 2006, glumac je sam priznao da je doneo lošu odluku kad je prihvatio ulogu u homofobičnom filmu: "Bilo je to pogrešno iz mnogo razloga...Uradio sam to i zbog novca. Mislio sam da moram da uradim nešto što će me staviti na listu glumaca koji zarađuju 20 miliona dolara po filmu".

4. Đina Dejvis - Ostrvo boje krvi

Glumica koja je osvojila Oskara, igrala je u ostvarenju tadašnjeg supruga "Ostrvo boje krvi", koji je toliko loše prošao kod publike i kritike da je rezultirao bankrotom producentske kuće koja ga je snimila. U filmu Đina igra piratkinju koja je u trci da, pre svihpronađe skriveno ostrvo sa blago.

5. Kevin Kostner - Poštar

Kostner je uspeo da, od bioskopske zarade, povrati samo 18 miliona dolara od 80 miliona koliko je uloženo u ovaj film.Dve godine pre toga, Kostner je zabeležio još jedan promašaj sa fimom "Vodeni svet". Nakon dva uzastopna promašaja glumac nije uspeo da se vrati na A listu holivudskih glumaca. Makar, ne do sada.

6. Ben Aflek - Gigli

Film je priča o nasilju u kojem jedna lezbejka, jedan plaćeni ubica zlatnog srca i jedan mentalno zaostali čovek postaju najbolji prijatelji tokom otmice. Met Dejmon je jednom izjavio o ulozi Bena Afleka u filmu:" Bilo mi je teško da gledam film kao njegov prijatelj, jer mi se činilo da nije sve bilo pošteno prema njemu. Kao kolega u pisanju scenarija, znam koliko je sjajan".

Izvor: Kurir

Pogledajte još