Hapšenje u Kraljevu: Policajac dilovao marihuanu

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapšeni su Beograđani A.B. (33), policijski službenik D.T. (34), kao i R.I. (33) i I.D. (36).

Policajci su biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, našli prilikom kontrole dva putnička automobila beogradskih registarskih oznaka, u mestu Progorelica kod Kraljeva, navedeno je saopštenju MUP-a dostavljenom našem portalu.

"Pregledom "mercedesa" kojim je upravljao osumnjičeni A.B, dok se na mestu suvozača nalazio osumnjičeni D.T., ispod plastične podloge poda, policija je pronašla 13 paketa sa 13,540 kilograma te biljne materije", saopštila je policija.
Sumnja se da su R.I. i I.D., koji su se nalazili u drugom vozilu, koje se kretalo ispred "mercedesa", imali ulogu "čistača" i da su osumnjičenog A.B. i D.T. radio-vezom obaveštavali o kretanju policijskih patrola. Četvorica osumnjičenih biće, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kriminalistička policija Policijske uprave Kraljevo ove godine je imala 158 zaplena i od 200 osoba je oduzela više od 50 kilograma raznih vrsta droge.
U Požarevcu je uhapšen policajac zbog sumnje da je primio mito.

ND

Pogledajte još