Živimo u zoni sumraka: Priznao da je izbo ženu, a sudija ga pustio kući!

Muškarac I.G.(74), meštanin sela Mala Vrbica kod Kladova, rano jutros je ubo svoju suprugu D. G.(68) kuhinjskim nožem ispod levog grudnog koša i naneo joj teške povrede opasne po život.

Policija je privela I.G, on je priznao da se svađao sa suprugom i da mu je ''pao mrak na oči'' pa je dohvatio kuhinjski nož sa stola i ubo je. Sudija ga je i nakon tog priznanja pustio na slobodu.

Naime, tužilaštvo u Negotinu je ovo delo je okarakterisalo kao nasilje u porodici, a protiv I. G. je podneta prijava bez zadržavanja.

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je kaznu od osam godina pijanom vozaču koji je ubio troje ljudi.
Za to vreme, njegovu ženu su operisali i ona je smeštena u šok-sobu.

- Povrede pacijentkinje su okarakterisane kao teške telesne, opasne po život. Ona je primljena sa ubodnom ranom ispod levog grudnog koša i prava je sreća što nož nije dokačio neki od vitalnih organa. Odmah smo je uveli u operacionu salu, sada se oporavlja u šok-sobi. Trenutno je van životne opasnosti, ali se njeno stanje prati - izjavio je dr Borislav Petrović, načelnik Odeljenja hirurgije ZC Kladovo.
U selu kod Ivanjice, muž je juče zaklao svoju suprugu. Prethodno je najavio da će počiniti zločin, ali ga niko od meštana nije shvatao ozbiljno.

Izvor: Blic

Pogledajte još