Srpska glumica tvrdi: Nisam dobijala uloge preko kreveta!

Glumica Katarina Radivojević duži vremenski period živi na relaciji Los Anđeles-Beograd, jer pokušava u Holivudu da napravi karijeru. Ona kaže da nikada nije dobila nepristojnu ponudu od režisera ili producenata.

"U Los Anđelesu sam zimi, kada je sezona snimanja pilot-serija, i kod kuće kada me privuče neki zanimljiv projekat. Možda nisam još ostvarila holivudski san, ali sam se barem pozicionirala na takozvanu svetsku glumačku mapu. To znači da mogu da budem i na Hvaru, a da me neko u Americi s ulogom za mene uvek može pronaći. A nije ni to bilo lako. Ipak sam u Ameriku stigla kao zrela i formirana glumica i tačno sam znala koje su uloge za mene, a to su žene s naglaskom iz istočne Evrope, ali tamnokose. Tako da ne bi bilo nikakve zabune. Objasnila sam i menadžeru da me ne zanimaju statiranja sa zadatkom u velikim produkcijama, nego glumačke role makar i u manjim, jeftinijim projektima", ispričala je Radivojevićeva za "Jutarnji" i dodaje da joj se u karijeri nije dogodilo da joj neko traži seks u zamenu za ulogu.

"Možda bi mi to pomoglo u karijeri, ali barem mirno spavam znajući da sam sve postigla isključivo svojim radom i zalaganjem, ne koristeći svoje ženske atribute kao prednost", zaključila je Katarina.

(old_image)

Izvor: Opera-17

Pogledajte još