Frka zbog "Utiska nedelje": Olja Bećković ne odlazi sa B92?

- Ja to saopštenje ne razumem. Volela bih da upoznam pisca tog saopštenja - kaže Olja Bećković za “Blic”, komentarišući navode iz saopštenja B92 da je ona pokazala “odsustvo razumevanja”, “narušila poslovnu etiku”, kao i da je “zaključak koji bi mogao da se nametne da Olja Bećković i PG ‘Mreža’ svoje pogrdne izjave koriste kako bi stvorili negativnu atmosferu, narušili ugled izvršili pritisak na slobodu uređivačke politike kompanije B92, a sve u pokušaju da poboljšaju svoje pregovaračke pozicije”.

Ona dodaje i da je iz B92 niko nije zvanično kontaktirao. Odgovarajući na pitanje zna li kakva je sudibina “Utiska”, Bećkovićka kaže da, što se nje tiče, ona sa B92 ima važeći ugovor do marta.

- Očekujem da se oni ponašaju profesionalno, da poštuju ugovor i da radim u nedelju - kaže Bećkovićka, dodajući da ne zna šta znači formulacija da će “saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG ‘Mrežom’ predstavljati ‘težak izazov’”, kao i da na osnovu nje ne može da zaključi da li je ugovor između “Mreže” i B92 raskinut.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.