Otac nastradale tinejdžerke: Ovo nije istina, hodža mi je rekao da je Ivana živa!

0

Drago Podraščić, otac 14-godišnje Ivane čije je beživotno telo policija juče pronašla u napuštenoj kući u Rakovici, ne veruje da njegove kćerke više nema.

– To nije moja kćerka, to Interpol mora da dokaže!

Ovo je bilo sve što je Drago Podraščić, otac nastradale Ivane, rekao novinarima Kurira nakon što je saznao da je Ivanino telo nađeno u napuštenoj kućici u Rakovici.

Draga smo našli u privatnoj auto-mehaničarskoj radnji u Batajnici, a kad je završio razgovor s novinarima, on se okrenuo i vratio na svoje radno mesto.

“Informer” prenosi da je Drago Podraščić, čuvši da je policija pronašla telo njegove kćerke Ivane, rekao:
– Ne verujem u to, hodža mi je rekao da je moja Ivana živa i zdrava, i da će se vratiti kući!

Obavestila je policija
Nada Podraščić, majka mučki ubijene Ivane, za smrt kćerke saznala je juče ujutro kad je policija došla po nju i odvela je u sedište beogradske policije u Bulevar despota Stefana. Prema rečima komšinice koja je bila sve vreme s Nadom, njoj je uzet bris kako bi se DNK analizom utvrdilo da je zaista reč o Ivani.

– Ona ne zna šta ju je snašlo… Sve vreme je verovala da joj je kćerka živa i sada je u šoku. Čak se jednog trenutka i onesvestila u policijskoj stanici. Inspektori su Nadi rekli ime ubice, ali joj to ime nije bilo poznato – ispričala je za Kurir komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Nadu Podraščić policija je oko 15.40 vratila kući, ali ona ništa nije želela da komentariše, već je samo odmahnula rukom i ušla u kuću.

Komšije užasnute
Inače, u Batajnici niko ne može da veruje da je neko bio sposoban da počini takav strašan zločin i ubije devojčicu koja ima samo 14 godina. Za porodicu Podraščić svi imaju samo reči hvale, naglašavajući da je Drago izuzetno vredan i pošten čovek koji je posle nestankak ćerke izbegavao da se oglašava u medijima plašeći se da bi otmičar mogao da mu ubije dete.

Višestruki ubica i silovatelj Darko Kostić uhapšen je pošto ga je prijavila nevenčana supruga njegovog strica Kristina Kovačević, koju je silovao 29. septembra u iznajmljenoj kući u Rakovici.

Izvor: Kurir

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.