U susret festivalu „Najbolje od devedesetih“

Filip Miletić
-Čuo sam da će u areni biti Snap. Smatram da je to stvarno nešto dobro i vredno u dens muzici 90ih godina. Eto i samo zbog njih vredi doći, da ne pričam da će tu biti i drugi bendovi koji su zaista ostavili traga 90ih godina. Što se tiče mojih favotira, kada su hitovi tog vremena u pitanju, ima toliko pesama da ne mogu tačno reći koja mi je omiljena. Svakako, čim je Snap tu, tu sam i ja!

(old_image)

Savo Milošević
-Eto ta famozna muzika iz 90ih je jako zanimljiva, jer iako je doživela dosta kritika svojevremeno, a i danas, ipak je uspela da preživi. Tako da sigurno na neki način poseduju kvalitet, jer da nije tako sigurno ne bi preživela. Gotovo pa sigurno dolazim i nadam se da će mi obaveze to dozvoliti, s obzirom da je u Fudbalskom savezu u oktobru pravi mali pakao.

(old_image)

Marko Đurovski
-Muzika je bila najlepša stvar tog perioda. Slušali smo kasete na kasetofonima i uživali. Moja omiljena grupa je 2Unlimited i uz njih sam odrastao. Sve pesme sam znao napamet. U arenu ću da idem sigurno! To ne bih propustio nikako! Moram da ispratim, da se setim. Kad god čujem tu muziku vrati me u detinjstvo. To ne bih propustio nikad!

(old_image)

Ivan Gavrilović
- 2Unlimited obožavam, a od njih smo „pozajmili“ jedan delić pesme “200 na sat”, i za to im se zahvaljujem. Ništa manje ne volim ni Ace of Base, i zaista svi izvođači koji dolaze su jako kvalitetni. I sam pozivam ljude da dođu. To će sigurno biti rasprodat koncert, jer ljudi su odrasli na tome i verujem da su se uželeli baš takve muzike.

(old_image)

Peđa D boy
- Nisam bio u Srbiji 90ih. Meni je to bilo super vreme. Provodio sam se, puno sam partijao, izlazio svaku noć, vraćao se kući u 5. Za mene je to bilo zaista divno vreme i rado ga se sećam. Ne mogu da izdvojim jednu numeru jer bih povredio ostale, ali definitvno dolazim u arenu.

Pogledajte još