Dramatična ispovest žrtve: Bivši dečko i taksista su hteli da me siluju!

Leskovčanka S. M. (27) prijavila je policiji da je njen momak G. T. (37), zajedno s taksistom S. T. (26), pokušao da je siluje, a uz to je brutalno pretukao. Dvojica napasnika su saslušani u policiji, ali im nije određeno zadržavanje.

S. M., iako i dalje u šoku i pod jakom terapijom lekovima, prepričala je za Kurir šta je doživela tokom vikenda.

- Raskinuli smo posle četiri meseca zabavljanja. Nisam mogla da izdržim više s njim. Imao je neke čudne ideje, koje sam energično odbijala. Hteo je da vodim ljubav s drugim, a on da gleda, to nisam mogla. Tako je bilo i te večeri. Doveo je tog taksistu, ali sam odbila. Zbog toga su me maltretirali i udarali. Ne mogu ni da opišem koje su mi sve gadosti radili - priča kroz suze nesrećna devojka, dodajući da bi je manijaci sigurno silovali da se nije pojavio njen otac, koga je nekako uspela da pozove telefonom.

Ona je o svemu obavestila policiju, u kojoj je Kuriru rečeno da će uslediti dalja procedura. M. S. se nakon zlostavljanja javila urgentnoj službi leskovačke bolnice, gde su lekari konstatovali povrede, njeno psihičko stanje i odredili neophodnu terapiju.

Majka žrtve V. S. ne odvaja se od njenog kreveta.
- Mislila sam da je moja ćerka raskidom našla mir, ali eto, dogodilo se ono čega sam se najviše bojala. Pokušala sam da smirim situaciju, ali nije vredelo. Ići ćemo do kraja, tražićemo zaštitu svih državnih organa - kaže majka nesrećne devojke

Izvor: Kurir

Pogledajte još