Direktan prenos opere „Figarova ženidba“

Novom produkcijom Mocartove opere „Figarova ženidba“, sa Ildarom Abdrazakovim u naslovnoj ulozi diriguje Džejms Levin, muzički direktor Metropolitena, dok režiju potpisuje Ričard Ejr. Njegova produkcija opere, u kojoj je romantična povezanost bogatog bračnog para i njihovih sluga na testu, tokom jednog veoma burnog dana, postavljena je u plemićki zamak 1920-ih godina u Sevilji. U ulozi Figarove oštroumne mlade Suzane, predstaviće nam se Marliz Pitersen, Piter Matej je u ulozi grofa Almavive, Marina Poplavskaja kao Almavivova supruga, grofica koja dugo pati i Izabel Leonard kao temperamentna Kerubin.

U nastavku sezone direktnih prenosa iz Metropolitena, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center zaljubljenici u operu će moći da uživaju u Bizevoj „Karmen“ koja je na repertoaru 1. novembra, dok je za 22. novembar zakazano izvođenje Rosinijevog „Seviljskog berberina.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više opera u sezoni 2014/2015 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 950 dinara.

Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Pogledajte još