EDM spektakl u Beogradu sledeće nedelje!

StadiumX, mađarski DJ/producent duo, autori hita “Howl at the moon”, koji su ove nedelje od izdavačke kuće Nicky Romera - Protocol Recordings, dobili Platinum nagradu za istu pesmu, dolaze u Beograd da zajedno sa svim fanovima Belgrade Banging-a slave prvi rođendan ovog party brenda. Ovi sjajni momci su u saradnji sa Tayr Renee napravili pesmu koja je zvanično bila najviše puštana od strane svetskih zvezda elektronske muzike na festivalu Ultra Miami 2014.

(old_image)

Domaća podrška biće već dobro poznat Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Nakon godinu dana, 65 uspešnih EDM događaja i žurki, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pripremio je mnoštvo zanimljivosti za srpsku publiku.

Na ovom sjajnom događaju možete očekivati sve ono po čemu je Belgrade Banging poznat: fenomenalan provod, iznenađenja za goste, vrhunsko ozvučenje, scenografiju i light show, plesni spektakl, đuskanje i skakanje do ranih jutarnih časova i mnoštvo popularnih pesama elektronske dance muzike (EDM).

Karte za najpopularnije rođendansko slavlje u Beogradu možete rezervisati na zvaničnom broju telefona ovog party brenda: 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti svakog dana u Mikser House-u od 16-20 časova.

Po veoma pristupačnoj ceni od 700 dinara imaćete priliku da prisustvujete događaju koji je u rangu sa svetskim standardima i doživite nezaboravno iskustvo.

Požurite i obezbedite svoje mesto, jer karata ima sve manje!
Sve informacije na sajtu: www.belgradebanging.rs

Pogledajte još