Nastavlja se prepucavanje zbog utakmice Srbija - Albanija: U fudbalskoj utakmici neko mora pobediti?

Albanska agencija "AlbPres" prenela je sledeće:

"Izgubili smo bitku, ali ne i rat. sad se treba okrenuti žalbi na odluku Disciplinskoj komisiji UEFA, kako bi se dobilo ono što je izgubljeno u prvobitnoj odluci", navodi se u prvom pasusu.

"Ekspres" prenosi reči bivšeg državnika Albanije Salija Beriše, koji "smatra da je UEFA podjednako kaznila žrtvu i agresora, a da je sve politička posledica odnosa Rama - Vučić". Isti medij je objavio komentar u kom je navedeno da je "skupo plaćena najava dolaska premijera Edija Rame u Beograd".

"Igrači koji su igrali u Beogradu ostaju heroji, predsednik Fudbalskog saveza Duka i Rama su napravili ludost. Kako možemo očekivati poštovanje UEFA, ako ne poštujemo sebe", navodi "Ekspres".

Portal "Bota" poručio je "da su Srbi uspeli u svojim i naporima Evropljana, i da je Mišel Platini oprao ruke", dodajući "da je ekipa bila nadređena na terenu tokom 40 minuta utakmice do prekida".

"Ora" smatra da je odluka "skandal neslućenih razmera", uz prenošenje reči genseka Fudbalskog saveza Albanije Iliša Šulkua.

"Ovo je apsurdna odluka, u fudbalskoj utakmici neko mora pobediti, a sada smo izjednačeni sa Srbijom u ovom meču, to nije fer", rekao je on.

Izvor: Blic

Pogledajte još