Čedomir Jovanović hitno prebačen u bolnicu!

Čedomir Jovanović se taman ponadao da je boljka saniran.

To je treći put za dve nedelje da je lider liberala morao u operacionu salu zbog istog kolena. Inače, Jovanović je juče napustio bolnicu "Banjica" gde je u sredu uveče operisan ali je ponovo danas morao na operacioni sto.

- Problem je predstavljalo obilno krvarenje. U sredu pri operaciji Jovanović je prema proceni lekara izgubio oko litar krvi. Kako bi postoperativni tok maksimalno bio pod kontrolom on je zadržan u privatnoj klinici na kojoj je i operisan. Za rešavanje problema proširen je i tim lekara - kaže sagovornik "Alo!" blizak Jovanoviću.

Jovanović je u sredu oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu “Banjica”, gde mu je operisano levo koleno, a isto koleno operisao je i sredinom oktobra. Do sada je pet puta operisao i desno koleno.

Prvi čovek LDP-a je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede kolena. Zbog povreda je duže vreme išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je lečio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

Izvor: Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.