Čedomir Jovanović hitno prebačen u bolnicu!

0

Čedomir Jovanović danas je hitno prebačen u privatnu kliniku gde je i operisan jer se zakomplikovala situacija sa njegovim već operisanim levim kolenom.

Čedomir Jovanović se taman ponadao da je boljka saniran.

To je treći put za dve nedelje da je lider liberala morao u operacionu salu zbog istog kolena. Inače, Jovanović je juče napustio bolnicu “Banjica” gde je u sredu uveče operisan ali je ponovo danas morao na operacioni sto.

Problem je predstavljalo obilno krvarenje. U sredu pri operaciji Jovanović je prema proceni lekara izgubio oko litar krvi. Kako bi postoperativni tok maksimalno bio pod kontrolom on je zadržan u privatnoj klinici na kojoj je i operisan. Za rešavanje problema proširen je i tim lekara – kaže sagovornik “Alo!” blizak Jovanoviću.

Jovanović je u sredu oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu “Banjica”, gde mu je operisano levo koleno, a isto koleno operisao je i sredinom oktobra. Do sada je pet puta operisao i desno koleno.

Prvi čovek LDP-a je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede kolena. Zbog povreda je duže vreme išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je lečio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

Izvor: Alo

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.